deel deze pagina op linkedin

deel deze pagina op facebook

deel deze pagina op twitter

mail deze pagina door

 

 

 

 

 

 

 

 

home

Bijeenkomstbegeleiding
van (bedrijfs)opstellingen en brainstorms

Organisatieopstellingen

Een organisatie-, familie- en bedrijfsopstelling geeft op intense en snelle manier inzicht in en oplossingen voor blokkades en ambities binnen een bedrijf, familie of team. Het is een systemische manier van kijken. Vaak zijn diepere en minder zichtbare dynamieken actief. Opstellingen leggen de onzichtbare tegenstrijdigheden bloot en geeft een beeld van mogelijke oplossingen. De betrokkenen krijgen zelf zicht op de dynamiek, ervaren dit en kunnen daardoor verantwoordelijkheid nemen en stappen zetten.
Mijn grote intuitieve vermogen en zakelijke ervaringen maken dat de opstellingen praktisch blijven en echt tot helderheid en vooruitgang leiden.

Bijeenkomstbegeleiding
Ben je een strategiesessie, brainstorm, conceptontwikkelingbijeenkomst of heidag aan het organiseren? En ben je op zoek naar een begeleider? Dan help ik je graag.
Tijdens een bijeenkomst wil je graag in een relatief beperkte tijd tot een goed gezamenlijk eindresultaat te komen. Daarvoor is een doordachte opzet en actieve begeleiding van een begeleider nodig.
De inhoud wordt in overleg volledig afgestemd op het beoogde doel. Doel is de deelnemers uiteindelijk tot gezamenlijke en goed gedragen uitkomst van de sessie te begeleiden. Met als eindresultaat bijvoorbeeld een richting, een visie, een besluit, een werkwijze en vooral ook een enthousiaste, geïnspireerde groep.


brainstormenBen je benieuwd hoe ik je kan helpen, neem dan contact op.
Via de mail of bel 06 - 24 11 2004

 

”Mijn complimenten voor de workshops van gisteravond. Inspirerend, interessante uitkomsten, goede aanpak!” Duurzaamheidsmanager - CONO Kaasmakers

“We krijgen goede feedback van de middag dus dat is geslaagd! En ik denk dat de kernwaarden er nu ook beter en langer inzitten bij iedereen.” – Directielid Bikkelhart