deel deze pagina op linkedin

deel deze pagina op facebook

deel deze pagina op twitter

mail deze pagina door

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home

 

Coaching - Groeien door inzicht en gesprek
Wil je niet zozeer over je bedrijf praten maar over je eigen richting of je plek erbinnen, of nog persoonlijker? Dat kan. We gaan in gesprek tijdens een wandeling in het park, of binnenshuis in reallife of online. Wat jouw voorkeur heeft.

Onderwerpen waar we mee aan de slag kunnen hebben betrekking op persoonlijk ontwikkeling en groei. Dit kan zijn bijvoorbeeld: ik wil dichterbij mezelf blijven in mijn werkomgeving, hoe doe ik dat? Of ik wil een volgende stap zetten, maar weet niet precies welke, of hoe er te komen? Of: ik loop telkens tegen een blokkade op, (wat is die) en hoe neem ik die weg? Of hoe kan ik authentieker communiceren, of hoe kan ik beter omgaan met storende dynamieken in de bedrijfscultuur? Het kan ook zoals gezegd om nog meer persoonlijke vragen gaan zoals hoe kan ik wat milder worden tegen mezelf, of het gaat goed maar ik voel ergens onrust wat is dit? Het vragenspectrum is breed.
Meestal is er een aantal sessies nodig. Het coachingstraject geeft je helderheid, handvatten en inzicht in jezefl, je gedrag en je gevoel. Samen vinden we oplossingen en stimuleer ik je stappen te zetten.bien etre

Waarom coaching?
Een coachingsgesprek of een gesprekkenreeks -coachingstraject- helpt je om verder te groeien en bewustere keuzes te maken. Doordat ik de juiste, soms scherpe, vragen stel krijg je inzicht, overzicht en handvatten om je te ontwikkelen.

Ik bied persoonlijke, business coaching en advies voor:
• Mensen in privé situaties
• Zelfstandig ondernemers en ZZP’ers
• Bedrijven en (non-profit) instellingen

Waarom met mij in gesprek?
Omdat ik een combinatie inzet van de 'normale' coachingsvaardigheden en van energetische tijdens onze gesprekken. Daarom noem ik mezelf Quantumcoach, Tjidens de gesprekken komt er altijd van alles in beweging ten vaveure van jouw groei en ontwikkeling. Voor beide 'toolsets' heb ik een rits aan opleidingen gevolgd, zo ben ik o.a. Reiki Master, Melchizidek practioner en nog meer.

Behoefte aan coaching? Schroom niet, vragen kan altijd. Dus neem contact met me op.
Mail me of bel 06 - 24 11 2004 om te kijken hoe we jouw vragen zo goed mogelijk kunnen beantwoorden en je zelfliefde en zelfinzicht kunnen vergroten.