deel deze pagina op linkedin

deel deze pagina op facebook

deel deze pagina op twitter

mail deze pagina door

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

home

 

Groeien door gesprek
Wil je niet zozeer over je bedrijf praten maar over je eigen richting of je plek erbinnen, of nog persoonlijker? Dat kan. We gaan in gesprek tijdens een wandeling in het park of in een 1 op 1 reallife/onlinesessie. Wat je voorkeur heeft.

Het kan gaan over van alles, bijvoorbeeld: ik wil een volgende stap zetten, maar weet niet precies welke, of hoe er te komen? Of ik wil dichterbij mezelf blijven in mijn werkomgeving, hoe doe ik dat? Of: ik loop telkens tegen een blokkade op, (wat is die) en hoe neem ik die weg? Hoe kan ik authentieker communiceren, of hoe kan ik beter omgaan met storende dynamieken in de bedrijfscultuur? Het kan ook zoals gezegd om meer persoonlijke vragen gaan.
De gesprekken geven je helderheid, handvatten en structuur bij groei in persoonlijke kwesties, ondernemersvraagstukken en bij verbetermogelijkheden voor organisaties.
bien etre

Waarom in gesprek?
Een gesprek of een gesprekkenreeks -coachingstraject- helpt je om verder te groeien en bewustere keuzes te maken. Doordat ik de juiste, soms scherpe, vragen stel krijg je inzicht, overzicht en handvatten om je te ontwikkelen.

Ik bied persoonlijke, business coaching en advies voor:
• Mensen in privé situaties
• Zelfstandig ondernemers en ZZP’ers
• Bedrijven en (non-profit) instellingen

Waarom met mij?
Ik noem mezelf Quantumcoach, omdat ik een combinatie inzet van de 'normale' coachingsvaardigheden en van energetische tijdens onze gesprekken. Daardoor komt er altijd van alles in beweging ten vaveure van jouw groei en ontwikkeling. Voor beide 'toolsets' heb ik een rits aan opleidingen gevolgd en ben ik o.a. Reiki Master, Melchizidek practioner en nog wel meer. Ben je daar nieuwsgierig naar laat het me weten.


Mail me of bel 06 - 24 11 2004 om te kijken hoe we jouw vragen zo goed mogelijk kunnen beantwoorden en je prestaties verbeteren.