Trends Toepassen

Boek kopen

 

de Schrijver

 

Contact

 

Contact

 

TrendsToepassen

Wil je weten welke trend voor jouw bedrijf de meeste kansen biedt en hoe je die benut? Er zijn veel boeken geschreven over hoe je trends spot. Dit boek vertelt je juist hoe je de kansrijke trends eruit haalt en ermee werkt. Zet ze in voor communicatie, innovatie of voor strategische kwesties die spelen binnen je organisatie of rondom je merk. Caroline introduceert het TrendToepasmodel: vijf stappen van trends naar uitwerking. Eenvoudige stappen, aangevuld met voorbeelden en werklijsten. Pas het model toe en je surft mee op de stroom van de tijd. Wellicht veroorzaak je zelfs een eigen stroomversnelling.
Caroline is expert op het terrein van trends, identiteit en marketing. Het boek bevat dan ook de broodnodige kennis over de koppeling van trends aan identiteit. Dat maakt het tot een onmisbaar boek voor elke tijdsbewuste professional, ongeacht het trendkennisniveau.

 

deel deze pagina op linkedin

deel deze pagina op facebook

deel deze pagina op twitter

mail deze pagina door

 


tekst & vormgeving: Caroline van Beekhoff
© 2019


 

ISBN: 978-94-6345-534-3   

 

Boek kopen

     

Je kunt het boek bij onderstaande kanalen kopen. Ook kun je het gewoon bestellen bij je favoriete boekhandel.

 

kopen bij boekenbestellenkopen via boekenbestellen

 

boek kopen bij AKOkopen via ako

boek bestellen bij Bolkopen via bol

kopen bij managementboekbestellen bij managementboek

 

     

Wil je ondersteuning bij het Toepassen van Trends. Dat kan. In diverse vormen. Een workshop, samen een concrete case oppakken, sparren over de implementatie in jullie specifieke geval. Zelfs een inspirend verhaal over het inspelen op de tijdsgeest, met uitstapjes naar die huidige ontwikkelingen. Het kan allemaal. Neem contact op voor je wensen, via een mail of bel 06-24112004.

 

 

 

de Schrijver

     
Caroline van Beekhoff - auteur

Caroline van Beekhoff werkt al jaren met trends en ook het toepassen ervan. Ze geeft bedrijven en organisaties al ruim 15 jaar advies op dit gebied.
Daarnaast doceerde zij het trends toepassen aan bedrijven en studenten. Schrijft ze mee aan de jaarlijkse TrendRede. Ze zat ook in de redactie van een aantal trendtijdschriften en droeg meermaals bij aan de trenduitgave MOOD van bureau Trendslator. Het abstracte concreet maken is een van haar belangrijke kwaliteiten. Meer lees je hier op LinkedIn, of www.c-marketingstrategie.nl.

 

 

     

Heb je een vraag, wil je advies, het TrendToepasmodel in praktijk brengen, of in gesprek komen met Caroline, stuur dan een mail.