mail deze pagina door deel deze pagina op linkedin deel deze pagina op twitterdeel deze pagina op facebook

header-coaching-marketing-artwork-by-Caroline


Nieuws Coaching Marketing Artwork Caroline
 


(Familie)opstellingen

 

Opstellingenwerk vind ik echt geweldig en magisch. De eenvoud en tegelijkertijd de diepgang van een opstelling, de inzichten en indien gewenst de heling die het kan geven raken me keer op keer. Daarom organiseer ik zondag 24 maart weer een (familie)opstellingmiddag. Heb je een vraag die je wilt opstellen of wil je deelnemen als representant, neem dan contact met me op.

 

opstellingen door Caroline van Beekhoff


Tijdens de (familie)opstelling brengt een vragensteller een kwestie in waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Deze kwestie bespreken we kort. Daarna kiest zij/hij andere deelnemers uit als ‘representant’ voor onderdelen m.b.t. het vraagstuk. De vragensteller geeft hen een plaats in het vertrek, het veld. Vervolgens begeleid ik het ontstane tableau vivant, dat de achterliggende aspecten van de kwestie laat zien waarin de representanten hun gevoelens en houdingen ten opzichte van elkaar en de situatie uiten.
Vragen kunnen betrekking hebben op van alles: familie, leven en dus ook op werk.

Zondag 24 maart 2024, 13-16.30 uur, Amsterdam
Heb je interesse om deel te nemen als representant, of wil je een inzicht en heling op jouw eigen vraag neem dan contact met me op.

PS liever niet met andere mensen erbij? Een privé opstelling is ook heel goed mogelijk neem dan contact op. Via mail of bel 06 - 24 11 2004

 

"Caroline heeft de gave een ontspannen en veilige sfeer te creëren, en een vraag tot de kern uit te diepen. Ik vond het bijzonder te ervaren dat mijn vraag, door onbekenden opgesteld zó realistisch voelde. Dank je Caroline"

 

     

 

 

 

 

 

voor al mijn werk en de afbeeldingen op deze hele site geldt: creative commons