Trainer
De workshop wordt gegeven door Caroline van Beekhoff.
       Caroline van Beekhoff

Ik, Caroline van Beekhoff, werkt als TrendStrateeg en BeeldBouwer.
Vanaf haar afstuderen in de Commerciële Bedrijfseconomie aan de UvA heeft Caroline gewerkt met trends, aan zowel adverteerders- als bureauzijde en sinds 2002 bij haar eigen adviesbureau C.Marketing Strategie.
Mijn trendexpertise, innovatiekennis en marketingstrategische ervaring combineer ik in mijn adviezen, de lessen en artikelen die ik schrijf. Hierbij zit mijn meerwaarde in het relevant en begrijpbaar maken van de trends, ik maak het concreet. Dit tastbaar maken ben ik gewend vanuit mijn werk als beeldend kunstenaar; daarin vertaal ik ook ontastbare zaken in aanraakbare beelden.
Sinds 2000 schrijf ik over trends en zit in de redactie van trendbladen, eerst voor eYe, daarna bij SecondSight en tegenwoordig bij MarketingOnline. In 2015 schreef ik mee aan de Trendrede, tevens ben ik trendnetwerker binnen het netwerk van Trendslatoren schreef ik mee aan MOOD15.
Op de Haagse Hoge School doceerde ik het vak Trendwatching aan de eindejaarstudenten en zette een minor op. Verder geef ik diverse gastcolleges over trends op onder meer de HvA en de HKU.