mail deze pagina door deel deze pagina op linkedin deel deze pagina op twitterdeel deze pagina op facebook

header-coaching-marketing-artwork-by-Caroline


Nieuws Coaching Marketing Artwork Caroline
 


Optimalisatie Coach

   

Groeien door inzicht en gesprek
Wil je meer vrijheid, plezier ervaren? Een gevoel van grip? Onbewuste patronen bewust maken en het anders doen? Meer jezelf zijn, met meer gemak? Dat kan allemaal. Het is echt niet zo dat aan alles in je leven wat schort, maar op één of enkele vlakken kan het beter. We gaan in gesprek.
Ik werk als optimalisatie coach op gebied van werk en relaties (d.w.z. partner, gezin, familie, vrienden, collega's).

Samen kijken we naar je situatie en je wensen. Naar mogelijke aandachts- en ontwikkelpunten, belemmeringen en ambities. Daarbij heb ik 'tools' ter beschikking die we desgewenst kunnen inzetten. Zo creëren we helderheid, inzicht en voorwaartse beweging.
Onderwerpen waar we mee aan de slag gaan hebben betrekking op jouw wensen, jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld:
- ik wil dichterbij mezelf blijven in mijn dagelijkse (werk)omgeving, hoe doe ik dat?
- hoe kan ik beter omgaan met storende dynamieken in het gezin, of in de bedrijfscultuur?
- ik wil meer grip ervaren, hoe lukt dit?
- ik wil inzicht in mijn onbewuste gedrag en dit bewust anders doen.
- ik wil een volgende stap zetten, maar weet niet precies welke, of hoe er te komen.
- ik loop telkens tegen een blokkade op in mijn werk of mijn relatie(s), (wat is die) en hoe neem ik die weg?
- hoe kan ik authentieker communiceren?
- hoe kan ik wat milder worden voor mezelf, of
- het gaat goed maar ik voel ergens onrust, wat is dit, kan dit weg?
- kortom: het vragenspectrum is breed, jouw behoeften zijn bepalend.

Meestal is er een aantal sessies nodig. Het coachingstraject geeft je helderheid, handvatten en inzicht in jezefl, je gedrag en je gevoel. Samen vinden we oplossingen en stimuleer ik je 'stappen' te zetten, zodat er een positieve beweging ontstaat.

Bien EtreWaarom coaching?
Een coachingssessie of coachingstraject helpt je om verder te groeien en bewustere keuzes te maken. Je kunt onbewuste patronen signaleren en gaan doorbreken, je kunt weer meer grip ervaren, je gaat lichter, weer met meer plezier en vrijheid door het leven.
Doordat ik de juiste, soms scherpe, vragen stel en tools aanreik krijg je inzicht, overzicht en handvatten om je te ontwikkelen. Ik bied coaching en advies voor:
• Mensen in privé situaties
• Zelfstandig ondernemers en ZZP’ers
• Mensen bij bedrijven en (non-profit) instellingen

Waarom met mij in gesprek?
Want jij bent leidend. En ik zet naar aanleiding van jouw vraag een combinatie in van de 'normale' coachingsvaardigheden en van energetische. Daarom benoem ik wat ik doe ook wel Quantumcoaching. Het is een combinatie van coaching technieken, energetisch, creatief- en systemisch werk waarbij ik intap op het grote veld. Tijdens de gesprekken komt er altijd van alles in beweging ten faveure van jouw groei en ontwikkeling, jouw proces is leidend. Voor beide 'toolsets' heb ik een rits aan opleidingen gevolgd, o.a. PSYCH-K®, Psychosynthese, School van Imaginatie, Reiki Master, Melchizidek practioner, opstellingen, authentieke communicator, creatieve therapie en nog meer.
Behoefte aan coaching? Schroom niet, vragen kan altijd. Dus neem contact met me op.

Mail me of bel 06 - 24 11 2004 om te kijken hoe we jouw vragen zo goed mogelijk kunnen beantwoorden en je zelfinzicht kunnen vergroten.

 

Wat anderen zeiden:

“Heerlijk voel ik me na onze sessies, elke keer is er weer meer helderheid, met de oefeningen en tips merk ik ook resultaat als ik het toepas en ik merk echt dat ik me steeds verder ontwikkel"
M. v.d. Heijden
~ ~
"Ik heb die aanpak die bij mij zo goed werkte ook bij mijn zoon toegepast en daar werkt het ook bij. Wat fijn dat ik zo groei en zelfs anderen weer kan laten groeien. Super"
Nanine
~~
"Echt heerlijk die heldere kijk van jou op het voor mij complexe proces waar ik in zat. Ik zat met een enorm dilemma en ingewikkelde situatie, jouw frisse en nuchtere kijk en ook de steun in de rug bij een aantal beslissingen hebben me enorm geholpen. "
Carlijn

~~
"Onze laatste sessie een grote impact gehad in relatie tot mijn moeder. Ik ben echt bevrijd van een oud patroon, Enorm bedankt."
Lisette

     

 

 

 

 

 

voor al mijn werk en de afbeeldingen op deze hele site geldt: creative commons